zarcero

Dagen har mesta dels spenderats i bil. Jag och Karla ville komma bort från stan för att hitta någon mysig park. Efter många om och men kom vi i alla fall fram till en liten söt stad som heter Zarcero.


Downtown Zarcero, hade en jättefin park med bågar av någon typ av buske. Alla downtowns här i Costa Rica består av en katolsk kyrka och en park. Där hänger söta gamla gubbar mest hela dagarna och så finns det plats för barnen att leka.



Barnen vart glada när de äntligen fick göra något annat än att sitta i bilen så de sprang runt som aldrig förr.

Här får ni en officiell bild av Costa Ricas godaste smörgås, named Arreglados. Fyllningen är carne mechada, skinka, ost, svarta bönor, sallad och tomat. Så fruktansvärt god.

Efter det köpte vi oss en Granizado att dela på som är väldigt typiskt Costa Ricanskt. Den består av en typ av ice slush med smak av jordgubb som man sen lägger i lager tillsammans med mjölkpulver och så uppe på det har man kondenserad mjölk som smakar ungefär som smält vit choklad.



Kommentarer
Postat av: Julia

Men smörgåsen! Såg ju fruktansvärt god ut. Vad mycket roliga saker du får äta! Vad har varit bäst hittills av det du smakat? :)

2011-04-12 @ 10:29:04
URL: http://juliaspyssligheter.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0